Riksförbundet Enskilda Vägar - Månadsbrev September 2019

 

MÅNADSBREV
September 2019
Om REV          |           Våra kurser          |          Kontakta oss          |         Bli medlem

Höstens första nyhetsbrev

Igår slog delar av landet värmerekord för september månad, uppöver 30 grader vilket tydligen är den högsta temperaturen någonsin i september.
Även på REV höjs nu temperaturen inför hösten. Kurser och öppna hus planeras, REV Bulletinen nummer 3 är i slutskedet av produktion och allt fler medlemsföreningar hör av sig till kansliet. Som det ska vara med andra ord!
Även på sociala medier varvar vi upp, bland annat med nya filmer på youtube. Surfa in och lär er mer om bland annat infarter vid enskilda vägar.Här hittar du höstens kurser

Nu presenterar vi höstens kurser, och det med en hel del nyheter!

Bland annat har vi lyssnat på våra medlemsföreningar och utvecklat våra kurser. Vi har också döpt om kurserna för ett ge en bättre bild av vad de innehåller. Nyhet för i höst är bland annat att medlemmar betalar ett lägre pris samt att delen om lantmäteri är mer anpassat för styrelsemedlemmar i en vägsamfällighet och/eller vägförening.

Ni hittar mer information om kurserna här:
https://www.revriks.se/kurser/

Välkommen Ankie!

Idag börjar Ankie Segerljung sin anställning hos oss på REV. Hon kommer bland annat att arbeta med administration, medlemsservice och så småningom med kursverksamheten. Ankie är en av de ni möter i telefon när ni kontaktar REVs kansli. Hon bor i Vallentuna, är föreningsaktiv som ordförande i sin BRF och ägnar gärna fritiden uppe på hästryggen.

- Jag är glad att kunna arbeta för landets alla vägföreningar och hoppas bidra till fortsatt hög nivå på förbundets medlemsservice, säger Ankie.

Vi hälsar henne varmt välkommen till REV!

 

Ni har väl inte missat att följa REV på facebook?
Matnyttiga nyheter läggs ut flera gånger i veckan på REVs facebook sida.
Följ och gilla oss!


Länk till REVs facebook sida


Avregistrering: Önskar ni inte månadsbrevet i fortsättningen och är medlem i REV. Logga in på REVs hemsida och avregistrera dig under Mina sidor > Föreningens styrelse. Klicka på ditt namn och bocka ur "vill ha månadsbrev"

Om du inte är medlem/inte har någon inloggning mejla till
kansliet@revriks.se så avregistrerar vi dig för kommande utskick.

Riksförbundet Enskilda Vägar
Riddargatan 35
114 57  STOCKHOLM
08-20 27 50


kansliet@revriks.se

Öppettider
Mån-ons & fredagar 9.00-15.00
Torsdagar 9.00-12.00

Lunchstängt alla dagar
kl 12.00-13.00


Plusgiro 35 77 63-2
Bankgiro 5528-1109
Org.nr 802008-9713